WoW..!

För att var duktig ska jag uppdatera bloggen igen!

Måste lägga upp en asbra låt!:

New Perspective - Panic at the disco (Brendon urie)

Förstår inte hur man kan sjunga så bra?!

 

Några serier jag följer just nu, Om det inte vore så att dumma USA har bestämt att man inte får visa 2 säsonger på ett år så jag får vänta tills juni eller juli innan jag får se fortsättningen!

  • Vampire diaries - Nina Dobrev, Paul Wesley och Ian Somerhalder etc.
  • True blood - Anna Paquin och Stephen moyer etc.
Hahah visde sig visst att det var ganska få faktiskt! Dessutom blev det bara vampyr serier. o.O
I och försig följde/tittade jag på O.C., Criminal Minds, The Simpsons med många många fler.

I dag så hade 9B en konsert i aulan och jag måste säga, De är så sjukt jävla bra!!! :D Man blev helt till sig!
I och för sig såg jag, S och J hela konserten eftersom vår lektion började och sen fick vi inte gå ner när vi frågade läraren... borde ha skålkat! Hatar lärare ibland!

Efter skolan gick jag och A till Lidl för  att kolla om det fanns chokladkalländrar (1 december imorrn, Julkallendern börjar!) men tydligen var dem slut eller nåt för vi hittade inga... Så jag och A köpte vanlig choklad och skumtomtar, Yummie.

Blev så glad att jag har lärt mig att länka i inläggen! Hahah ;P

Trevlig kväll / J

Skivsläpp! :-D

Tjenare Tjenare!
Igår var jag på "Nevärlläjf"´s skivsläpp på Jazzklubben Stampen i Gamla Stan. Det var askul, dem är så himla duktiga! Dem släppte sitt första album "Kluster Floristen" (?!) och man kommer kunna köpa det i vissa butiker men kolla in deras myspace för mer info! :)

 

 

Idag har det inte hänt så mycket. Jag har varit i skolan och dansat Polka på Idrotten ;P
Bloggar lite senare för nu ska Joakim komma över! Hörs senare! Kram

/J

Long day

hejsan bloggen. nu sitter jag och skriver på en jobbig uppsats. den måste bli klar snart!!
jag var som sagt ute och prommenerade idag med en vän!! vi gick non stop i 2 timmar och bara pratade:D jättemysigt, spec när det var sol och inte allt för kallt. sen mötte jag upp min mamma och vi kollade lite i affärer. jag köpte en jättefin kjol, men måste byta strlek. nu ska jag fortsätta att plugga och sedan blir det väll gossip girl? :D
bye. 'L

New York, I Love You!

Den här filmen verkar så gullig!



/A

first Sunday in Advent

första advent, 4°C oh sol. mysigt!! men lite kallare tkr jag att det borde vara;P hehe. ja ska gå på promenad med min kompis nu :D hoppas det inte börjar regna, då får vi väll gå in någonstans :D

ha en trevlig första advent!!!!!!!!!!!

l


första advent.

Idag är det första advent! Ojojoj vad tiden har gått fort. Nu är det väl nästan bara tre veckor kvar i skolan? Det kommer bli så skönt med jullov!
Har redan börjat julpynta mitt rum, eftersom julen är min favorithögtid. Den är bara så mysig!





En weekend i New York skulle inte precis sitta fel såhär innan jul.

/A

Toppendag

hejsan. min dag började med att jag åkte ut till min pappa (han fyller år ) på brunch. det var väldans gott. sedan stannade jag där ett tag efter att alla gäster hade gått. sen åkte jag in till stan och mötte upp Louise. Vi gick till gallerian för att möta Ellie. när vi hade varit inne på hm lite kom jennie. och vi fyra gick runt lite och satte oss sedan och fikade på stureplan. haha!! sedan satt vi och pratade lite och kollade på svampbob som var på tvn. sen gick vi in i sturegallerian men hittade inget intressant. sedan fortsatte jag och ellie på stan och kollade ännu mer på hm. hon skulle köpa present till hennes pappa (som oxå fyllde år idag) . sedan gick vi in på hemköp och hittade coola godisburkar som vi plockade godis i. sen bar det av hemmåt mot söder. hon skulle på bio ohc jag skulle hem.

hm har såå snygga kläder nu.deras mysiga varma vinterkläder. tänk er sitta på julafton i mysiga tjocka strumpbyxor och en fin kjol och en mysig tröja och öppna paket. <3 jag såg det framför mig när jag kollade på kläderna.

fin va? :D

'L

idol

har presis sett idol!! årets deltagare e grymma. spec erik. asså hur kan man vara såå duktig :O han e så bra. tove och kalle e oxå skitbra! men mariette gillar jag inte. hon e jätteduktig men hon e likadan varje vecka.
nu ska jag spela lite gitarr och lyssna lite på musik:D
 
får sommarkänsla när jag lyssnar på håkan <3

'L


the last song.

Åh vad skönt nu är veckan slut och det är fredagsmys! som L sa här under. Ikväll skulle jag och J ha gått på New Moon igen men vi blev sjuka så vi får ta det en annan gång :(



Under nästa år (april, USA) kommer The Last Song med Miley Cyrus m.fl. som är baserad på Nicholas Sparks bok, han har ju även skrivit The Notebook. Med regi Julie Anne Robinson.
Jag är inget stort fan av Miley Cyrus men jag gillade verkligen The Notebook så den kanske kan bli bra (:




Puss hej! /A

det är HELG

fredagsmys!! idol!! pizza!! :D ja älskar fredagar!!
skolan är slut för veckan :D ja va i ringen efter skolan och köpte present till min pappa som fyller år. jag köpte lite olika godis-sorter från bönor och blad!! det såg såå gott ut.

(jag älskar choklad)

'L

when the leaves are no longer on the trees

det blir så deppigt när det blir mörkt och slaskigt och alla löv ligger i stora lerhögar på marken. det är mörkt när man går hem från skolan och då e kl tre. fast lite mysigt kan det vara ibland när man sitter inne och dricker något varmt och har tända ljus.

 
en dålig mobilbild från förra hösten :)
'L

a cup of tea.

Heej! Detta är mitt första inlägg på bloggen. (: En header och snyggare design kommer inom kort!


inte min bild!

Tänkte bara tipsa om världens godaste julte som jag köpte igår i Kista Galleria på KAHLs. Det heter bara Julte och finns som rött, grönt och svart te. Det röda luktar som en blandning mellan pepparkakor, glögg och julkola! Gå dit och lukta på det!

/A

Famous first words

Hej! :D

Första inlägget för mig :)
Skulle vilja tipsa om en väldigt rolig blogg http://finest.se/falsksanning.
Hon som håller i bloggen skriver om skvaller om de största bloggarna (tex Kenza, Kissie, poaw, dessie mf.)
Väldigt underhållande faktiskt!

Till exempel:

Hahaha, Kissie=fake?

Tänker blogga mer imorgon. Har massa plugg som L sa :(

Kram allihopa! J


tuesday

PluggPluggPluggPlugg. de e typ allt handlar om just nu .. måste göra något rikigt kul när alla prov är över. just nu hinner man ingenting.
nu e det 1 månad kvar till jul :D

hej!

en ny blogg har skapats. just nu finns inga besökare haha.. men detta kommer att bli en stor blogg!! börja läsa varje dag ifall du får syn på den:)
hare bra! :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0